Ketchups and pickles

Pickled beets in maple sypup

Format: 500 ml

The famous beets! These pickled beets have a perfect balance between the vinegar and sweetside.
Inspired by the family recipe, we have added maple syrup to give a more « Québec» touch!

Food pairings: À servir avec un rôti de porc, des ragoûts et même du pâté chinois!

Ingrédient: betteraves, vinaigre, eau, cassonade, sirop d’érable, épices à marinade.

Fruit Ketchup

Format: 290 ml, 500 ml

This flavorful fruit ketchup will without a doubt remind you of your grandmother’s ketchup.
Made according the family recipe, this ketchup is cooked slowly to blend all its flavors.

Food pairings: Vous en ajouterez partout!

Ingrédient: tomates rouges, poires, pommes, pêches, oignons, piments verts, sucre, vinaigre blanc,
sel de mer, épices à marinade.

Rhubarb Chutney

Format: 290 ml

This rhubarb chutney will surprise you by its balance between
the spicy (cinnamon, ginger) and sweet side.

Food pairings: Servir en accompagnement de tourtières et pâtés au poulet. À découvrir avec les roulés impériaux (Egg roll). Succulent avec les viandes sauvages (chevreuil, orignal...) Peut tout aussi bien servir de condiment pour relever un simple sandwich (dinde ou jambon) À vous maintenant de le découvrir!

Ingrédient: cassonade, rhubarbe, oignons, raisins secs, vinaigre de cidre, vinaigre blanc, sel de mer, épices.

Old fashioned pickles

Format: 500 ml

The small sliced sweet pickles also known as Bread and Butter pickles are delightful.
A flavorful mix of spices for a slightly pungent sweet marinade.

Food pairings: Dans un hamburger, comme condiment avec des pâtés et des ragoûts.

Ingrédient: cornichons, petits oignons, piments verts, vinaigre blanc, sucre, sel et épices.

'); mywindow.print(); return true; }